Google+

Tilflytterservice

Som Danmarks EnergiMetropol, oplever Esbjerg Kommune at der kommer mange nye borgere. Alle er meget velkomne, og Esbjerg Kommune har en Tilflytterservice, som gerne hjælper og sørger for, at byens nye borgere føler sig hjemme.

Tilflytterservice kan være behjælpelige med en lang række ting, når du flytter til Esbjerg. f.eks: at finde job til medfølgende partnere, at få klarlagt boligforholdene i Esbjerg kommune, eller oplysninger om pasningstilbud, skole og uddannelse, fritid, oplevelser, kultur og netværk.

Vi håber at denne hjælp og rådgivning, kan være med til at gøre det lettere for de, som ønsker at flytte til Esbjerg.

 

Velkommen til Esbjerg Kommune


Vi har samlet en række informationer, der forhåbentlig giver dig mulighed for hurtigt danne dig et indtryk af Esbjerg Kommune.
 

Velkommen til Esbjerg pakke

Hvis du som Tilflytter ikke har modtaget velkomst materialet i fysisk form med tilhørende rabathæfte en til to måneder efter adresseskift,  er du velkommen til at henvende dig i Borgerservice på Esbjerg Rådhus eller i Tilflytterservice. Herunder finder du materialet i digital form.
 

Tilbud til tilflyttere

Her kan du læse mere om de gratis tilbud du kan benytte dig af som tilflytter.
 

 

Nyhedsbrev

Du kan følge med i vores engelske newsfeed på Facebook eller Twitter: New in Esbjerg? Ny i Esbjerg? eller du kan  tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du får en mail, når vi har arrangementer for tilflyttere. Vær gerne opmærksom på, at nyhedsbrevet er på engelsk.

Danske tilflyttere kan følge ´Mit Esbjerg´ på facebook og holde sig opdateret omkring arrangementer på kalenderen på energimetropol.dk.
 

Film om Esbjerg

 

Studerende

Er du studerende i Esbjerg, kan du få tips og gode råd på StudiebyenEsbjerg.dk