Google+

For arbejdsgivere

Tilflytterservice giver sparring til virksomheder i Esbjerg kommune omkring ansættelse af tilflyttere - for eksempel ved ansættelser fra udlandet og med præsentation af Esbjerg til rekrutteringsprojekter som er målrettet mod tilflyttere.

 

Du er meget velkommen til at downloade folderen Ansætter du tilflyttere?

Skal vi kontakte din nye medarbejder?
Hvis du ønsker at Tilflytterservice skal kontakte en af dine kommende ansatte som er ny tilflytter, kan du give os besked her.

Tilbud fra Jobcentret
Herunder kan du se hvad Jobcentret kan gøre for dig, hvis du ønsker at ansætte en ny medarbejder. 
 Gratis markedsføringsmaterialer
Virksomhederne i Syddanmark er førende, når det kommer til energieffektivisering, offshore og velfærdsteknologi. Her venter masser af attraktive karrieremuligheder, både for den nyuddannede ingeniør og den erfarne specialist.

For at booste den fælles markedsføring på tværs af virksomhederne er Esbjerg Kommune indgået i et samarbejde med foreningen "work-live-stay southern denmark" om at udarbejde markedsføringsmaterialer til frit download. 
 
www.talentattractiondenmark.dk kan private og offentlige virksomheder nu downloade film, fotos, fakta og artikler, der fortæller om fordelene ved at bosætte sig og gøre karriere i Syddanmark. Materialerne er gratis og kan bruges i virksomhedernes markedsføring og rekruttering.

På den måde kan vi i fællesskab sætte Syddanmark på verdenskortet.

Læs mere om foreningen på www.work-live-stay.dk.
På Best Brains - Best Tools findes en række værktøjer der kan hjælpe jer med tiltrækning og modtagelse af arbejdskraft. Find siden her: http://best-brains.dk/