Google+

Bolig

Esbjerg kommune tilbyder en lang række boligmuligheder, hvad enten du ønsker at bo ved havet, ved skov eller park, i centrum, i en historisk by som Ribe eller i en moderne international by som Esbjerg.

Hvis du ønsker at bo i Esbjerg er der derfor gode chancer for at finde netop den boligtype og beliggenhed, der matcher dine ønsker.
 

Lejebolig

Hvis du leder efter en lejebolig, finder du i Esbjerg 4 boligforeninger, samt et bolig selskab. Tilsammen har disse cirka 9.000 boliger.

Du finder desuden en boligforening i Ribe og en i Bramming. Du finder links til alle boligforeningernes hjemmesider her.

Du finder desuden 785 ungdomsboliger i Esbjerg, disse formidles af Esbjerg Kollegieforening.

Udover boligforeningerne og kollegieforeningen finder man selvfølgelig også en række private udlejere.

Hvis du søger en midlertidig bolig, kan du kontakte turistbureauerne med henblik på at leje en ferielejlighed eller sommerhus, for en kortere eller længere periode.

Køb af bolig

Hvis du ønsker at købe en bolig i Esbjerg, findes der en række ejendomsmæglere i Esbjerg som helt sikkert kan være behjælpelig med at finde en bolig som passer til jeres behov.

Byg dit drømmehus

Hvis du har en drøm om at bygge dit eget hus, findes der også en række ledige byggegrunde i Esbjerg kommune. Du finder et overblik over hvilke grunde der er til salg i øjeblikket på Esbjerg Kommunes hjemmeside.


Læs mere på siderne  Leje eller Køb.

Eller læs mere om byggegrunde i Esbjerg kommune.

Links
Leje
Køb
Byggegrunde i Esbjerg Kommune